Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Anasayfa
Whatsapp
Hesabım

Viko Artline Novella Çocuk Korumalı Topraklı Priz (Çerçeve Hariç)

%45 indirim
99,36 TL
54,65 TLKDV DAHİL
Yorumlar (0) Yorum Yaz
Renk
Antrasit Bronz Ceviz Füme Gümüş Kayın Kiraz Metalik Beyaz Saten Siyah
Marka
Garanti Süresi
24 Ay
Toptan Viko Anatrar Priz Novella - Trenda
 
Mekanizma+Düğme/Kapak
Gümüş,Saten,Bronz,Antrasit,Füme,Siyah,Metalik Beyaz,Kiraz,Ceviz,Kayın Renk Seçenekleri
Ürünümüze Çerceve Dahil Değildir.
 

VİKO Artline'ın Novella doğal taş grubuyla anahtar prizde doğallık dönemi başlıyor. Himalaya grisi, Guatamala yeşili, Slate grisi ve naturel beyaz taş alternatifleri ile duvarlardaki doğallık, sıcak dokunuş ve sonsuzluk duyguları yaşam alanınıza yansıyor.


Minimal tasarım, ince ve keskin hatlar

VİKO Artline Novella doğal taş grubuyla mekânlara ferahlık hissi geliyor. Minimal olarak tasarlanan, ince ve keskin hatlarıyla duvarlara şıklık katan Novella serisi anahtar prizin ötesinde bir dekorasyon öğesi olarak yaşam alanında yerini alıyor.


Doğal beyaz İtalya'dan...

Mermer dünyasının başkenti sayılan, İtalya'nın büyüleyici güzelliğine sahip Carrera bölgesinden çıkartılan çok özel bir mermer çeşidi olan Carrera mermerin işlenmesiyle ortaya çıkan naturel beyaz taş ürünler, evlere şık ve modern bir hava katıyor.


Himalayalar'ın büyüsü duvarlarda

Dünyanın en görkemli ve zorlu sıradağları Himalayalar'dan çıkartılan çok özel bir dağ taşından üretilen Himalaya grisi ürünler, iç mekanlara şıklık getiriyor, doğallık duygusunu parmaklarınızın ucuna taşıyor.


Sıcak dokunuş Guetemala'dan...

Volkanik gölleri, tropik ormanları ve antik şehirleri ile ünlü Guetemala'ya özel yeşil renkli bir doğal taştan üretilen, Guetemala yeşili ürünler, iç mekânlara doğanın sıcak ve yumuşak dokunuşunu taşıyor.


Denizlerin sonsuzluğu ve sükuneti Slate Gri'de...

Denizin derinliklerinden çıkarılan, doğamızın milyarlarca yıldır saklı tuttuğu güzelliklerin bir sonucu olan, çok özel bir taş, Kayrak taşından üretilen Slate gri ürünler, mekanlara denizlerin sonsuzluğunu, sükunetini ve huzurunu getiriyor.




Toptan Viko Anatrar Priz Novella - Trenda

Toptan Viko Anatrar Priz Novella - Trenda

Toptan Viko Anatrar Priz Novella - Trenda

Toptan Viko Anatrar Priz Novella - Trenda
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Viko Artline Novella Çocuk Korumalı Topraklı Priz (Çerçeve Hariç) Viko Artline Novella Çocuk Korumalı Topraklı Priz (Çerçeve Hariç) ürünü en ucuz fiyatı ile elektrik market'de satılmaktadır. 92600008
Viko Artline Novella Çocuk Korumalı Topraklı Priz (Çerçeve Hariç)

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.